Vila Tartini Lounge

Vnosi - Brdo.si

Vila Tartini lounge je umeščen na najlepšem koncu slovenske obale, tik ob prelepi Vili Tartini, z najlepšimi sončnimi zahodi in s pogledom na Piran.

Spijte skodelico kave in se sprostite v idili jutranjega miru, osvežite se s hladnim napitkom v vročini sončnega dne ali povabite prijatelje na klepet ob koktajlu do poznih večernih ur.

Poroke na Gradu Strmol

Vnosi - Brdo.si

V skrivnostno tančico odet Grad Strmol sodi med najlepše poročne lokacije v Sloveniji in je prava izbira za idilično poroko, odmaknjeno od vsakdanjega vrveža. Udobje nekdanjega plemiškega bivališča je kot naročeno za butične poročne obrede in nepozabna slavja.

Piknik košarica na Gradu Strmol

Vnosi - Brdo.si

Privoščite si posebno kulinarično doživetje v parku Gradu Strmol. Razvajali vas bomo z lokalnimi dobrotami in čarobnim razgledom.

Poslovni dogodki na Posestvu Strmol

Vnosi - Brdo.si

Starodavno posestvo, zleknjeno ob vznožje Kamniško-Savinjskih Alp, z impresivno podobo grajskega kompleksa predstavlja edinstveno lokacijo za organizacijo manjših dogodkov. Tako lahko dostopno po drugi strani ponuja visoko stopnjo zasebnosti.

Grajske terase

Vnosi - Brdo.si

→ do 50 oseb za stoječi sprejem
→ do 50 oseb za strežen obrok

Kozolec

Vnosi - Brdo.si

→ do 40 oseb za stoječi sprejem

Rdeči salon

Vnosi - Brdo.si

Kapaciteta: 16 oseb, skupna miza
Velikost: 43 m2
Salon je primeren za izvedbo kolegija, delovne skupine, razgovora, teambuildinga, v povezavi z zunanjo kamnito teraso tudi za krajši stoječi sprejem.

Hribarjeva dvorana

Vnosi - Brdo.si

Kapaciteta: 50 oseb, kino
Velikost: 82 m2
Največji notranji prostor za organizacijo dogodka na Posestvu Strmol. Z izbrano postavitvijo je primeren za organizacijo seminarja, delavnice, predstavitve, teambuildinga, sestanka ali delovne skupine.

Radov salon

Vnosi - Brdo.si

Kapaciteta: 4 osebe, skupna miza
Velikost: 46 m2
Razkošen salon, ki se nahaja tik ob Zlatem salonu, je primeren za krajši razgovor ali sestanek.

Knjižnica

Vnosi - Brdo.si

Kapaciteta: 6 oseb, skupna miza
Velikost: 40 m2
Svetel prostor v prvem nadstropju severnega grajskega trakta je primeren za krajši razgovor ali sestanek. Ob njem je manjša kamnita terasa.

Sejna soba

Vnosi - Brdo.si

Sejna soba v Elegans hotelu Brdo za izvedbo manjših srečanj.

Vila Bled

Vnosi - Brdo.si

Vila Bled leži v mirnem predelu slovenskega alpskega bisera, Bleda, tik ob obali Blejskega jezera. Obdana je z veličastnim parkom.

Kozolec

Vnosi - Brdo.si

Kapaciteta: 40 oseb
Velikost:
Ambient kozolca toplarja s pogledom na veličasten grad navduši udeležence teambuildinga, krajše predstavitve ali goste na krajšem stoječem sprejemu s pogostitvijo.

Valentinov paket

Vnosi - Brdo.si

“Vedno si prvi prinesel mi sonce
in jutro z okusom poljuba, …”

Feri Lainšček, Vedno prvi

Dvorana Elegans

Vnosi - Brdo.si

Elegans hotel Brdo v 1. nadstropju ponuja dvorano, ki sprejme do 65 oseb. Z izhodom na teraso in pogledom na park je ekskluziven prostor za kongresna srečanja.