V OBJEMU VELIČASTNEGA POSESTVA BRDO PRI KRANJU

Na Posestvu Brdo lahko poteka celoten poročni dan, od sprejema, civilnega obreda, do poročnega slavja. Izbirata lahko med poljubnimi kombinacijami na prostem v parku, ali modernim Kongresnim centrom Brdo. Prednost ene lokacije je, da se izognete nepredvidljivim razmeram na cesti, usmerjanju svatov in nepotrebnemu izgubljanju časa. Poleg teh Brdo ponuja še številne druge prednosti. Svoje želje zaupajta poročni organizatorki, ki bo z vama od začetnega svetovanja pa vse do zaključka poročnega dne.

Protokolarno posestvo, z več kot 500-letno zgodovino, osupne vsakega obiskovalca.

V objemu narave, skrita med drevoredi, mostički in potkami se razprostirata dve jezeri z otočkoma.

Na prvem jezeru vaju pričakuje ljubek Otoček ljubezni, ki je poleti obdan s cvetočimi lokvanji. Idealen ambient za poroko z najožjimi družinskimi člani.

Na drugem jezeru kraljuje bolj prostoren Račji otok. Krasi ga pokrita streha, ki vas po potrebi varuje pred morebitnimi dežnimi kapljami.

Dih jemajoč razgled na okoliško naravo, s Kamniško Savinjskimi Alpami v ozadju, bosta še leta občudovala na vajinih poročnih fotografijah.

KONTAKT

T: 00 386 (0)4 260 15 44

Poroke

Posestvo Brdo

Brdo
Civilni obred, poročno slavje ali pa kar celotni poročni dan preživite na Brdu − Posestvu doživetij. Poročita se lahko v vseh letnih časih, vsak od njih ima svoj čar.
Poroke

Poročne lokacije

Brdo· Strmol· Bled· Strunjan
Ponujamo štiri poročne lokacije, na katerih zagotavljamo storitve na najvišjem nivoju: Posestvo Brdo (Brdo pri Kranju), Grad Strmol (Cerklje na Gorenjskem), Vila Bled (Bled) in Vila Tartini (Strunjan).
Poroke Kulinarika

Poročna kulinarika

Brdo
JGZ Brdo slovi po nadvse privlačni kulinarični ponudbi, ki jo z veliko skrbnosti pripravlja skupina vrhunskih kuharjev.
Poroke

Poročno in drugo fotografiranje

Brdo
Fotografiranje na Posestvu Brdo je omogočeno tudi parom, ki na Brdu nimajo poročnega obreda ali slavja. Fotografiranje je možno tudi za družine.