Z GRAJSKIM PRIDIHOM

Ste kdaj sanjali o pravljični grajski poroki?

Na Gradu Strmol vaše sanje postanejo resničnost. Z idilično lego na hribčku, nad romantičnim jezerom in z razkošnim ambientom je ta grad idealna kulisa za najpomembnejši korak v vajinem življenju.

Poročni obred in slavje priredimo v enem izmed grajskih salonov ali na prostem, v avtentično opremljenih grajskih sobah pa boste izkusili nastanitev v velikem slogu in nepozabno poročno noč.

Grad Strmol ob vznožju Dvorjanskega hriba, v neposredni bližini Cerkelj na Gorenjskem, že stoletja kljubuje burni zgodovini. Doživita vajin najlepši dan v izvirnem ambientu razkošnega Zlatega salona Gradu Strmol, ali na eni izmed čudovitih grajskih teras.

KONTAKT:
T: 00 386 (0)4 260 15 99
E: grad-strmol@brdo.si

Poroke

Poroke na Gradu Strmol

Grad Strmol
V skrivnostno tančico odet Grad Strmol sodi med najlepše poročne lokacije v Sloveniji in je prava izbira za idilično poroko, odmaknjeno od vsakdanjega vrveža. Udobje nekdanjega plemiškega bivališča je kot naročeno za butične poročne obrede in nepozabna slavja.
Poroke

Poročno in drugo fotografiranje

Strmol· Grad Strmol
Posestvo Strmol velja za eno najbolj priljubljenih lokacij za poročno in drugo fotografiranje.
Poroke

Od zaroke do poroke

Strmol· Grad Strmol
Izberita Grad Strmol z razkošno notranjostjo in pravljično okolico za:
→ romantično zaroko,
→ pripravo na poroko,
→ nepozabno poroko,
→ intimno poročno slavje,
→ poročno fotografiranje,
→ »kraljevsko« poročno noč,
→ poročni brunch,
→ obnovitev poročnih zaobljub,
→ praznovanje obletnice poroke.
Poroke

Poročne lokacije

Brdo· Strmol· Bled· Strunjan
Ponujamo štiri poročne lokacije, na katerih zagotavljamo storitve na najvišjem nivoju: Posestvo Brdo (Brdo pri Kranju), Grad Strmol (Cerklje na Gorenjskem), Vila Bled (Bled) in Vila Tartini (Strunjan).