Z GRAJSKIM PRIDIHOM

Ste kdaj sanjali o kraljeviču in pravljični grajski poroki?

Na Gradu Strmol vaše sanje postanejo resničnost. Z idilično lego na hribčku, ob majhnem jezeru in z razkošnim ambientom je ta grad idealna kulisa za najpomembnejši korak v vajinem življenju.

Poročni obred in slavje priredimo v enem od grajskih salonov ali na prostem, v avtentično opremljenih grajskih sobanah pa boste izkusili namestitev v velikem slogu in nepozabno poročno noč.

Grad Strmol ob vznožju Dvorjanskega hriba pri Cerkljah na Gorenjskem že stoletja kljubuje burni zgodovini. Doživita svoj najlepši dan v izvirnem ambientu razkošnega salona Gradu Strmol, ali na čudoviti grajski vrtni terasi.  Če vama je bližje podeželski stil, se lahko odločita za poroko pod strmolskim kozolcem toplarjem.

KONTAKT

T: 00 386 (0)4 260 15 99

E: grad-strmol@brdo.si

Poroke

Poročne lokacije

Brdo· Strmol· Bled· Strunjan
Ponujamo štiri poročne lokacije, kjer zagotavljamo storitve na najvišjem nivoju: Posestvo Brdo (Brdo pri Kranju), Grad Strmol (Cerklje na Gorenjskem), Vila Bled (Bled) in Vila Tartini (Strunjan).
Poroke

Grad Strmol

Grad Strmol
V skrivnostno tančico odet Grad Strmol sodi med najlepše poročne lokacije v Sloveniji in je prava izbira za idilično poroko, odmaknjeno od vsakdanjega vrveža. Udobje nekdanjega plemiškega bivališča je kot naročeno za butične poročne obrede in nepozabna slavja.