Dvorana Splendens

Kapaciteta: 240
Velikost: 292 m2

Nahaja se v pritličju kongresnega centra, ima čudovit pogled na Park Brdo in izhod na odprto teraso. Prostor je primeren za izvedbo različnih poslovnih dogodkov, kot tudi za različne svečane dogodke s pogostitvijo.

Dvorana Heros

Kapaciteta: 180
Velikost: 272 m2

Dvorana Heros se nahaja v kletni etaži Kongresnega centra Brdo in ima izhod na manjšo pokrito teraso. 
Dvorano je s predelnimi stenami možno razdeliti v dve, tri ali štiri manjše dvorane. Zaradi možnosti razdelitve v več manjših prostorov je zelo primerna za delo v skupinah znotraj večjih dogodkov. Predeljena (zmanjšana) je idealna tudi za dogodke z manjšim številom udeležencev.

Steklena dvorana

Steklena dvorana 1: 48 oseb
Steklena dvorana 2: 10 oseb
Steklena dvorana 3: 48 oseb
Steklena fvorana 4: 72 oseb

Dvorana z obilo dnevne svetlobe ponuja čudovit pogled na naravo parka Brdo. Z vmesnimi pregradnimi stenami jo je mogoče prilagoditi za različno velika srečanja, prav zaradi te svoje lastnosti pa je zelo primerna tudi za delo v skupinah znotraj večjih dogodkov. Predeljena je idealna za dogodke z manjšim številom udeležencev.

Avla

Velikost: 360 m2

Svetla in prostorna avla se nahaja v pritličju Kongresnega centra. Namenjena je lahko razstavnemu prostoru, prav tako pa je primerna za različne sprejeme in pogostitve.
V avli je registracijski pult – recepcija, 92” video wall ter 4 ekrani s sliko v resoluciji 1024 × 768 in formatu 16 : 9.

Sejne sobe

Velikost: 25 m2
Kapaciteta: 10 oseb

V prvem nadstropju Kongresnega centra Brdo je pet steklenih delovnih sejnih sob s čudovitim pogledom na Park Brdo. Primerne so za sestanke do 10 oseb oziroma za delo v skupinah. V prvem nadstropju je tudi prostorna terasa.