V OBJEMU VELIČASTNEGA POSESTVA BRDO PRI KRANJU

Na Posestvu Brdo lahko poteka celoten poročni dan, od sprejema, civilnega obreda, do poročnega slavja. Izbirata lahko med poljubnimi kombinacijami na prostem v parku, ali modernim Kongresnim centrom Brdo. Prednost ene lokacije je, da se izognete nepredvidljivim razmeram na cesti, usmerjanju svatov in nepotrebnemu izgubljanju časa. Poleg teh Brdo ponuja še številne druge prednosti. Svoje želje zaupajta poročni organizatorki, ki bo z vama od začetnega svetovanja pa vse do zaključka poročnega dne.

Protokolarno posestvo, z več kot 500-letno zgodovino, osupne vsakega obiskovalca.

V objemu narave, skrita med drevoredi, mostički in potkami se razprostirata dve jezeri z otočkoma.

Na prvem jezeru vaju pričakuje ljubek Otoček ljubezni, ki je poleti obdan s cvetočimi lokvanji. Idealen ambient za poroko z najožjimi družinskimi člani.

Na drugem jezeru kraljuje bolj prostoren Račji otok. Krasi ga pokrita streha, ki vas po potrebi varuje pred morebitnimi dežnimi kapljami.

Dih jemajoč razgled na okoliško naravo, s Kamniško Savinjskimi Alpami v ozadju, bosta še leta občudovala na vajinih poročnih fotografijah.

KONTAKT

T: 00 386 (0)4 260 15 44

Weddings

Wedding Photography

Brdo
Wedding photoshoots at Brdo Estate are also possible for couples whose wedding service or celebration is not held at Brdo.
Weddings Catering

Wedding Cuisine

Brdo
JGZ Brdo is renowned for its attractive culinary offer, prepared with great care by a group of top-level chefs.
Weddings

An Island of Love

Brdo· Strmol· Bled· Strunjan
Weddings

Duck’s island

Brdo