Zgodovina Gradu Strmol

Grad Strmol je bil leta 2004 razglašen za kulturni spomenik državnega pomena. Z namenom ohranjanja kulturne dediščine je bil v obdobju 2010-2012 v celoti obnovljen.

Poročne lokacije

Ponujamo štiri poročne lokacije, kjer zagotavljamo storitve na najvišjem nivoju: Posestvo Brdo (Brdo pri Kranju), Grad Strmol (Cerklje na Gorenjskem), Vila Bled (Bled) in Vila Tartini (Strunjan).

Grad Strmol

V skrivnostno tančico odet Grad Strmol sodi med najlepše poročne lokacije v Sloveniji in je prava izbira za idilično poroko, odmaknjeno od vsakdanjega vrveža. Udobje nekdanjega plemiškega bivališča je kot naročeno za butične poročne obrede in nepozabna slavja.

Kofetkanje na Gradu Strmol

Ste vedeli, da je Rado Hribar, premožen ljubljanski industrialec, leta 1937 kupil slavno Kofetarico slikarke Ivane Kobilca in da kopija te slike od leta 2020 krasi naš Klavirski salon? Vabimo vas, da spoznate njeno zgodbo in v njeni družbi doživite klasično “čajanko” – s kavo, postreženo v unikatnem grajskem porcelanu.

Cena za 2 osebi: 40 €

Vodeni ogledi Gradu Strmol

Vodene oglede trenutno izvajamo z zelo omejenim številom gostov, zato je za ogled potrebna predhodna rezervacija.

Kavarna Strmol

Lepota podeželskega udobja na obronkih gozdov in sanjski razgled na grad.

Posestvo Strmol

Grad Strmol vas bo s celotnim grajskim posestvom očaral. Skrbno urejena okolica, grajski kompleks in pod njim jezero, je slika kot iz pravljice.

Grad Strmol

Grad Strmol leži na obronkih Dvorjanskega hriba v bližini Cerkelj na Gorenjskem.

Nastanitve Grad Strmol

Eden najstarejših in najbolj ohranjenih gradov na Slovenskem. Danes je v njem butičen 4-zvezdični hotel. Sobe so opremljene z avtentičnim pohištvom premožnega predvojnega lastnika in ponujajo izjemno izkušnjo bivanja.

Nastanitve Grajska pristava

Privoščite si počitek v eni od grajskih pristav, kjer se boste sredi prelepe narave in čudovitega razgleda na Grad Strmol počutili kot v sanjah.