Dvorana Splendens

Kapaciteta: 240
Velikost: 292 m2

Nahaja se v pritličju kongresnega centra, ima čudovit pogled na Park Brdo in izhod na odprto teraso. Prostor je primeren za izvedbo različnih poslovnih dogodkov, kot tudi za različne svečane dogodke s pogostitvijo.

Dvorana Heros

Kapaciteta: 180
Velikost: 272 m2

Dvorana Heros se nahaja v kletni etaži Kongresnega centra Brdo in ima izhod na manjšo pokrito teraso. 
Dvorano je s predelnimi stenami možno razdeliti v dve, tri ali štiri manjše dvorane. Zaradi možnosti razdelitve v več manjših prostorov je zelo primerna za delo v skupinah znotraj večjih dogodkov. Predeljena (zmanjšana) je idealna tudi za dogodke z manjšim številom udeležencev.

Steklena dvorana

Steklena dvorana 1: 48 oseb
Steklena dvorana 2: 10 oseb
Steklena dvorana 3: 48 oseb
Steklena fvorana 4: 72 oseb

Dvorana z obilo dnevne svetlobe ponuja čudovit pogled na naravo parka Brdo. Z vmesnimi pregradnimi stenami jo je mogoče prilagoditi za različno velika srečanja, prav zaradi te svoje lastnosti pa je zelo primerna tudi za delo v skupinah znotraj večjih dogodkov. Predeljena je idealna za dogodke z manjšim številom udeležencev.

Avla

Velikost: 360 m2

Svetla in prostorna avla se nahaja v pritličju Kongresnega centra. Namenjena je lahko razstavnemu prostoru, prav tako pa je primerna za različne sprejeme in pogostitve.
V avli je registracijski pult – recepcija, 92” video wall ter 4 ekrani s sliko v resoluciji 1024 × 768 in formatu 16 : 9.

Sejne sobe

Velikost: 25 m2
Kapaciteta: 10 oseb

V prvem nadstropju Kongresnega centra Brdo je pet steklenih delovnih sejnih sob s čudovitim pogledom na Park Brdo. Primerne so za sestanke do 10 oseb oziroma za delo v skupinah. V prvem nadstropju je tudi prostorna terasa.

Avtomobilski dogodki

Posestvo Brdo je idealno prizorišče za avtomobilske dogodke.
Dostopnost, bližina letališča, parkirišča, Kongresni center, popolnoma prenovljen hotel, številne lokacije za fotografiranje.

Aktivnosti za poslovne skupine

Našo ponudba za poslovne skupine ni omejena le na prostorske rešitve in postrežbo.
Že samo kratek sprehod skozi čudoviti park v času odmora med sestankom ali konferenco lahko pozitivno vpliva na zbranost udeleženca.
Seveda pa Posestvo Brdo nudi veliko več, aktiven umik v naravo, kjer se skozi različne, skrbno načrtovane aktivnosti stkejo posebne povezave med sodelavci ali/in s poslovnimi partnerji.

Prostori za pogostitev

Na posestvu Brdo so na voljo številne lokacije, primerne za organizacijo gala prireditev, raznih praznovanj ali sproščenih poslovnih srečanj.

Kongresni center Brdo

do 300 oseb za strežen obrok
do 300 oseb za pogostitev v obliki sedečega hladno-toplega bifeja, bife v preddverju
pribl. 550 oseb za stoječi sprejem

Račji otok

do 120 oseb za pogostitev v obliki sedečega hladno-toplega bifeja
do 200 oseb za stoječi sprejem

Koča v Brdski divjini

do 50 oseb za pogostitev v obliki sedečega hladno-toplega bifeja
do 100 oseb za stoječi sprejem

Račji otok

Kapaciteta:

– 160 oseb (kino postavitev)
– 84 oseb (šolska postavitev)

Kozolec

Kapaciteta:

– 40 oseb (kino postavitev)
– 30 oseb (šolska postavitev)