Aktivnosti v okolici

Gorenjska regija se nahaja na severozahodnem delu Slovenije. Obiskovalcem ponuja čudovito naravno in kulturno dediščino.

Poročne lokacije

Ponujamo štiri poročne lokacije, kjer zagotavljamo storitve na najvišjem nivoju: Posestvo Brdo (Brdo pri Kranju), Grad Strmol (Cerklje na Gorenjskem), Vila Bled (Bled) in Vila Tartini (Strunjan).

Zemljevid Parka Brdo

Na sproščujočem sprehodu po parku lahko občudujete bogato floro in favno ter spoznate mnoge znamenitosti, kot so Grad Brdo, nekdanja grajska pristava, stara oranžerija, dragocena kiparska zbirka, tipični slovenski čebelnjak, s slamo kriti kozolci toplarji.

Golf Brdo

Dobrodošli na golfskem igrišču v zavetju Kamniško-Savinjskih Alp, kjer boste uživali v mirnem naravnem okolju in se naužili obilice svežega zraka.

Vodeni ogledi Parka Brdo

Spoznajte Posestvo Brdo na ogledu z vodičem, ki vam bo predstavil bogato zgodovino in zanimivosti Parka Brdo.

Bonton v Parku Brdo

Obiskovalce Parka Brdo vljudno naprošamo, da s svojim vedenjem pripomorejo k varovanju parka in da se držijo Bontona v Parku Brdo.

Turnirji Golf Brdo

Tudi v sezoni 2021 bomo organizirali in gostili golfske turnirje, ki jih bomo popestrili s kulinarično in dodatno ponudbo Posestva Brdo.

Akademija Golfa

Golf Brdo spada med ugodnejše in uspešnejše izobraževalne centre v Sloveniji.

Doživetja s konji

Na Brdu domuje 12 lipicancev. Ti plemeniti konji so znani po svoji eleganci, poslušnosti, vzdržljivosti in moči.
Osvojite njihov svet skozi naše programe konjeništva.

Piknik košarica

Kulinarično doživetje z Okusi Brda in lokalnimi dobrotami v prelepi naravi Parka Brdo.

Jahanje

Program je namenjen vsem, ki že imajo izkušnje z jezdenjem izven maneže. Pred odhodom na teren se preveri znanje jahača.

Igrišče in vadišče

Kratko naravno igrišče Golf Brdo sestavlja 9 lukenj.

Vadišče sestavljajo:

vadišče za vadbo dolgih udarcev (Driving Range),
vadišče za vadbo bližanja na zelenici (Putting Green),
vadišče za vadbo kratkih udarcev na zelenico in udarcev iz peščene ovire (Chipping Green).

Restavracija Elegans hotela Brdo

Kulinarično zgodbo piše prejemnik Michelinove zvezdice Tomaž Kavčič, ki prispeva tudi k predstavitvi slovenske kulinarike v času predsedovanja. Ponudba je domača, lokalna in ekološka.

Posestvo Brdo

Civilni obred, poročno slavje
ali pa kar celotni poročni dan preživite na Brdu − Posestvu doživetij. Poročita se lahko v vseh letnih časih, vsak od njih ima svoj čar.

Letna vstopnica v Park Brdo

Vsak letni čas razodene drug čarobni obraz Parka Brdo. Zagotovite si letno vstopnico in obiščite park pogosteje. Velja 365 dni od nakupa.

Vožnja s kočijo

Po Parku Brdo vas zapeljemo z elegantno kočijo, na kateri se boste počutili kot naši visoki gosti, ki pridejo na protokolarni obisk.
Naše kočije so zgodovinske vrednosti in hkrati sprejmejo do pet odraslih potnikov.

Noč v Brdski divjini

Edinstvena nočitev v koči sredi brdskega gozda za dva, domača večerja, prigrizek, steklenica vina, zajtrk z dobrotami Okusov Brda.

Cena za 2 osebi: 350 €

Dvorana Splendens

Kapaciteta: 240
Velikost: 292 m2

Nahaja se v pritličju kongresnega centra, ima čudovit pogled na Park Brdo in izhod na odprto teraso. Prostor je primeren za izvedbo različnih poslovnih dogodkov, kot tudi za različne svečane dogodke s pogostitvijo.

Dvorana Heros

Kapaciteta: 180
Velikost: 272 m2

Dvorana Heros se nahaja v kletni etaži Kongresnega centra Brdo in ima izhod na manjšo pokrito teraso. 
Dvorano je s predelnimi stenami možno razdeliti v dve, tri ali štiri manjše dvorane. Zaradi možnosti razdelitve v več manjših prostorov je zelo primerna za delo v skupinah znotraj večjih dogodkov. Predeljena (zmanjšana) je idealna tudi za dogodke z manjšim številom udeležencev.

Steklena dvorana

Steklena dvorana 1: 48 oseb
Steklena dvorana 2: 10 oseb
Steklena dvorana 3: 48 oseb
Steklena fvorana 4: 72 oseb

Dvorana z obilo dnevne svetlobe ponuja čudovit pogled na naravo parka Brdo. Z vmesnimi pregradnimi stenami jo je mogoče prilagoditi za različno velika srečanja, prav zaradi te svoje lastnosti pa je zelo primerna tudi za delo v skupinah znotraj večjih dogodkov. Predeljena je idealna za dogodke z manjšim številom udeležencev.

Avla

Velikost: 360 m2

Svetla in prostorna avla se nahaja v pritličju Kongresnega centra. Namenjena je lahko razstavnemu prostoru, prav tako pa je primerna za različne sprejeme in pogostitve.
V avli je registracijski pult – recepcija, 92” video wall ter 4 ekrani s sliko v resoluciji 1024 × 768 in formatu 16 : 9.