Kulinarično doživetje Vile Bled

Doživite večno eleganco Vile Bled in se sprostite v mirnem okolju, polnem nostalgije. Prepustite se razvajanju vaših čutov ob nepozabnih razgledih in vrhunski kulinariki.

Bled

Bled je čaroben, kadarkoli ga obiščete. Če pa tu prespite, se vam jezero, ki je ob večerih nadvse romantično, zjutraj pa povsem spokojno, vtisne globoko v spomin.

Dogodki v Vili Bled

Vila Bled je odlična izbira za manjši poslovni dogodek.
Tik ob jezeru in umaknjena od turističnega vrveža, v zavetju urejenega parka in z razgledi na Blejski otok ter Triglav v ozadju, Vila Bled nudi ustvarjalni mir in daje občutek zasebnosti.

Enodnevni poslovni dogodki

V Vili Bled so na voljo večnamenska Koncertna dvorana (do 70 oseb), VIP Konferenčni salon (do 12 oseb) in Salon Predsedniške suite (do 8 oseb).
V neposredni bližini Vile se nahaja Belvedere, ekskluzivna lokacija, ki vam zagotavlja popolno zasebnost.

Prostori za pogostitev

Na posestvu Vile Bled so na voljo številne lokacije, primerne za organizacijo gala prireditev, raznih praznovanj ali sproščenih poslovnih srečanj.

Dvorana

→ do 300 oseb za strežen obrok
→ do 300 oseb za pogostitev v obliki sedečega hladno-toplega bifeja,
→ bife v preddverju pribl. 550 oseb za stoječi sprejem

Terasa

→ do 120 oseb za pogostitev v obliki sedečega hladno-toplega bifeja
→ do 200 oseb za stoječi sprejem

Park

→ do 10 oseb za strežen obrok

Paviljon Belvedere

→ do 50 oseb za pogostitev v obliki sedečega hladno-toplega bifeja
→ do 100 oseb za stoječi sprejem

Kavarna Belvedere

Na posestvu Vile Bled se razteza veličasten paviljon Belvedere, najlepša razgledna točka na Bledu z veličastno zgodovino. Prijetno vzdušje kavarne in magična blejska panorama vam bosta pričarala nepozabno doživetje.

Vila Bled

Butični hotel, obdan z obalo Blejskega jezera in veličastnim parkom ponuja pestro ponudbo sob in apartmajev, opremljenih v slogu 50. let minulega stoletja, ter neprekosljivo kulinariko.

Podaljšan oddih v Vili Bled

Na Bledu in v okolici je veliko aktivnosti, ki vam lahko obogatijo vaše počitniške dni. Vzemite si čas za daljši oddih in izkusite vse, kar vam ponuja prelepa okolica Blejskega jezera.